telefon geyikleri telefon geyikleri TELEFON GEYIKLERI 1549152464 1549152464 telefongeyikleri5c5630d535cd0telefongeyikleri5c5630d535cd0 http:wwwtsdorgtrcomponentscomfireboardtemplatedefaultimagesenglishemoticonssmilepng )) aloo İLKNURla görüşecektim değil güzelim dunyayı kurtarmaya gitti son aldigi is supermeni asmis da aloo ALPEREN evde mi? yok canim evde bu ülkede hayat yok dedi, basti uzaya gitti aloo İLKNUR sen misin? bilmem ki bi dakka bekleyin aynaya bakıp geliyim hönk aloo ALPEREN nerede? valla en son başbakanla görüşmeye gidiyorum dedi bi tımarhaneye bak istersen aloo ALPEREN yok mu? sabahleyin bi sarışınla otele girerken görülmüş daha çıkmamışlar ühüüüü nalçaaaakkk aloo ALPEREN evde mi? değil kardeş son gördüğümde dua ediyodu, bir baktık uçmuş yaaaaaaaaaaa Alo ALPEREN evdemi Evde (ÇAAAT!) Alo alo diit diit diit Alo ALPEREN abi evdemi Evde körolacasıca hala bi iş bulamadı Allah'ın cezası Ee ben sonradan ariyim yenge Alo ALPEREN bey evdemi Buyrun benim Selamlama dünyalı biz dostuz, ehehuhehe ulan genemi siz Alo ALPEREN Beyle görüşebilirmiyiz Kim arıyodu FBI! Alo ALPEREN oradamı acaba Evet Hımm peki Cavit oradamı Evet oda burada Peki Kenan oradamı Evet, beyfendi dalgamı geçiyosunuz siz Suphi ? (ÇAAAT!) diit diit diit Alo Muratla görüşebilirmiyim Bilmem daha önce hiç denedinizmi Alo İLKNUR oradamı Hayır Neden Bilmem Lakin orada olmalı Lakin değil Eminmisiniz Hayır adım Hülya Çok iğrençsiniz biliyomusunuz Biliyorum, başka soru Yaş kaç Hülya 8 buçuk ama bir ay sonra 9 olucam (ÇAAAT!) diit diit diit