Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı

Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı
0
45

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tel-sehriyeli-bulgur-pilavi-2.jpg

Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Gereçler

  • 2 su bardağı bulgur
  • 3 yemek kaşığı tel şehriye (İsteğe bağlı olarak azaltılıp / arttırılabilir)
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 3,5 su bardağı sıcak su
  • Tuz

Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Yapılışı

  1. Birinci evvel bulgularımızı yıkıyoruz.
  2. Sıvı yağ ve tereyağımız ile şehriyeyi kavuruyoruz.
  3. Yıkamış olduğumuz bulgurumuzu koyup 2dk kavuruyoruz.
  4. Sıcak suyumuzu ve tuzumuzu ekliyoruz.
  5. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirmeye bırakıyoruz. Umarım beğenirsiniz afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt