iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
250 gr Tel Kadayıf
350 gr Taze Kaşar
2 su bardağı Süt
2 adet Yumurta
56 parça ceviz büyüklüğünde margarin
Hazırlanışı :
Tel kadayıfın yarısını bir borcam fırın tepsisine altını yağlayarak yayın Üzerine ince dilimler halinde kesilmiş kaşar peynirini dizin Kalan tel kadayıf ile peynirin üstünü kapatın
2 bardak süt ile yumurtaları çırpın ve hazırlanan böreğin üzerine dökün Bir gece buzdolabında bekletin
Fırına sürmeden önce üzerine 56 parça ceviz büyüklüğünde margarin parçaları koyup fırında üstü kızarana kadar pişirin
250 gr Tel Kadayıf
350 gr Taze Kaşar
2 su bardağı Süt
2 adet Yumurta
56 parça ceviz büyüklüğünde margarin
Hazırlanışı :
Tel kadayıfın yarısını bir borcam fırın tepsisine altını yağlayarak yayın Üzerine ince dilimler halinde kesilmiş kaşar peynirini dizin Kalan tel kadayıf ile peynirin üstünü kapatın
2 bardak süt ile yumurtaları çırpın ve hazırlanan böreğin üzerine dökün Bir gece buzdolabında bekletin
Fırına sürmeden önce üzerine 56 parça ceviz büyüklüğünde margarin parçaları koyup fırında üstü kızarana kadar pişirin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.