Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teknoloji Ve Tasarım Dersi Oğretmenleri

Teknoloji Ve Tasarım Dersi Oğretmenleri
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesteknolojivetasarimdersiogretmenleri5ad8faf4b70f2

Teknoloji Tasarım Dersinde, gecmişte (iş eğitimi) 6 olan ders saati 2'ye kadar duştu 45678sınıflara uygulanmakta iken 20192019 eğitim oğretim doneminde itibaren sadece 78sınıflara uygulanacak kadar kayıp yaşadı Bircok okulda gruplara bolme uygulaması okulların keyfi uygulamaları yuzunden yapılmıyor ve daha fazla acık kadro acılması gerekirken, normlar eksik hesaplanıyor

Yıllarca atanamayan yuzlerce bolum mezunu icin kim olursan ol, teknoloji tasarıma geldenildi ve ders Yol Gecen Hanına Dondu Şimdi ise daha da vahim bir noktaya geldikEş durumu mağdurlarına care olması icin ozur grubundan tayin isteyen kim varsa alan gozetmeksizin alan değişikliği hakkı verildi Bu hak bir hafta sonra il ici alan değişikliğine de verilecek