Teknik personel kime denir?
Teknik personel (Mavi Yakalılar):
Teknik işlerde çalışan ustabaşları, mühendisler ve teknisyenlerden meydana gelir. Bunlar yönetici değillerdir. Genel anlamda işleri, üretim faaliyetlerini kontrol etmektir. Büro
personeli (Beyaz Yakalılar): Büro hizmetlerinde çalışan personeldir.
Teknik personel nasıl olunur?
Teknik Personel Şartları
- SEGEM Belgesi.
- Eğitim Şartı Lise veya dengi okul » 1 yıl sektör tecrübesi. …
- Sektör Tecrübesi (SEGEM Belgesi aldıktan sonraki tecrübeler geçerlidir.) …
- Sabıka kaydı bulunmamak.
- İflas ve konkordato ilan etmemek.
- Şube adresinin bulunduğu ilde (veya yakınında) ikamet etmek.
Aug 8, 2021
Teknik personel ne iş yapar?
Sigorta Acentesi
Teknik Personeli Meslek Tanımı : Sigorta acentelerinde sigortacılık işlemlerini (pazarlama bilgilendirme ve satış) yapan ve mesleki gelişime yönelik faaliyetleri yürüten nitelikli kişidir.
Teknik personel olmak için gerekli asgari eğitim düzeyi nedir?
Teknik personel için; Lise ve dengi okul 1 yıl, Lise ve dengi okul (müfredatında sigortacılıkla ilgili konulara yer verilen lise dengi mesleki ve
teknik eğitim okulları) 6 ay, Lise ve dengi okul (
teknik personel kamu istihdam programı) 6 ay, İki yıllık yüksekokul 6 ay, İki yıllık yüksekokul (sigortacılıkla ilgili …
Teknik eleman ne demek?
Teknik öğretmen, fizikçi, kimyager ve biyolog unvanına sahip olanlar ile üniversitelerin iş sağlığı ve güvenliği programı mezunlarını ifade eder.
Sigorta acentesinde çalışanlara ne denir?
Sigorta Elemanı; sigortacılıkla ilgili tüm temel süreçleri takip eden kişidir. Poliçe değişiklikleri konusunda müşterilere danışmanlık hizmeti verir, tazminat, prim ödeme gibi sigortacılıkla ilgili bütün işlemleri takip eder.
Teknik personel ne kadar maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA |
---|
Teknik Personel | 4.250 | 5.160 |