bilgisayarci
FD Üye
Tek Hamurdan İki Çeşit Yumuşacık Pankek Tanımı İçin Gereçler
- 2 su bardağı süt
- 3 adet yumurta
- 3 su bardağı un
- 4 yemek kaşığı toz şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 2 silme yemek kaşığı kakao
- Az sıvı yağ
Tek Hamurdan İki Çeşit Yumuşacık Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Kakao ve yağ hariç öteki materyalleri yumurtayla şekeri evvel çırpalım sütü ek edip tekrar çırpalım unu denetimli ekleyelim çırpalım.
- Kabartma tozu vanilya ekleyip karıştıralım pankek hamurunu ikiye bölelim birisine kakaoyu ekleyip karıştıralım.
- İki hamuruda farklı ayrı yapıştırmaz tavanın altını biraz yağlayıp önlü artlı pişirelim.
- Orta ateşte tavayı bir kere yağlamak kâfi tanımımı deneyenlere şimdiden afiyet olsun ????????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.