Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tek Dersten Mezun Olamayan Liselilere Müjde!

Tek Dersten Mezun Olamayan Liselilere Müjde!
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Tek Dersten Mezun Olamayan Liselilere Müjde! tek dersten mezun olamayanlar, tek dersten mezun olamayanlar için sınav Sevgili melekler, Ulusal Eğitim Bakanlığı tek dersten mezun olamayan liselilere büyük bir rahat sağladı Tek dersi zayıf olduğu için mezun olamayan lisesilere bir defa daha sınava girme hakkı tanınacak! 11685 11685 tekderstenmezunolamayanliselileremujde5c54716742d58tekderstenmezunolamayanliselileremujde5c54716742d58 323 603 sinavjpg11685 Tek Dersten Mezun Olamayan Liselilere Müjde! sinavjpg11685 Tek Dersten Mezun Olamayan Liselilere Müjde! Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı imzasıyla yayımlanan “tek ders sınavı konulu genelgede, ortaöğretim kurumlarının 20192019 eğitim öğretim yılı sürecinde gerçekleştirilen ölçme ve değerleme uygulamaları sonucunda az sayıda da olsa son sınıf öğrencisinin tek dersten başarısızlıkları nedeniyle mezun olamadıklarının saptama edildiği belirtildi Tek dersten başarısızlığı sebebiyle ortaöğretim kurumlarından mezun olamayan son derslik öğrencilerinin, başarısız olduğu dersin hangi sınıfa ait olduğuna bakılmaksızın valiliklerce belirlenecek tarihlerde, tek ders sınavına alınmaları kararlaştırıldı Genişletmek için tıkla  

Similar threads

Müjde ! Tek Dersten Kalanlara Bir Imtihan Hakkı Daha Verilecek ! tek dersten kalanlara sınav hakkı tek dersten kalanlar Sevgili melekler, tek dersten kalanlara sınav hakkı ile ilgili haberimiz şöyle 1549039922 1549039922...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Üniversiteyi Kazanıp Tek Dersten Sınıfta Kalanlara Müjde ! üniversiteyi kazanıp liseden mezun olamayan öğrenciler tek dersten kalanlara sınav hakkı Sevgili melekler, sabahleyin saatlerinde yaptığımız yeni üniversite geçiş sistemi haberimizin gerisinde yeni bir haber de MEB'dan geldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
2019 tek ders sınavı ne süre tek ders sınavı tarihleri tek ders sınavı kararı 2019 Bakan Dinçer, yayımladığı ''Tek Ders Sınavı'' genelgesinde, ortaöğretim kurumlarının 20102019 eğitimöğretim yılı galibiyet durumları ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Derslik Geçme ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
2019 tek ders sınavı ne zaman tek ders sınavı tarihleri tek ders sınavı kararı 2019 Bakan Dincer, yayımladığı ''Tek Ders Sınavı'' genelgesinde, ortaoğretim kurumlarının 20192019 eğitimoğretim yılı başarı durumları ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı Ortaoğretim Kurumları Sınıf Gecme ve Sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, ''Tek Ders Sınavı'' konulu genelgesinde, okulların 2010 eğitimöğretim yılı başarı durumları ile ilgili yapılan değerlendirme sonucunda, öğrencilerin büyük çoğunluğunun mezun olduğunun belirlendiğini kaydetti Fakat eksik sayıda da olsa bazı son derslik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,505Konular
982,702Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt