Taze (Yeşil) Nohut Yemeği Tarifi İcin Malzemeler
*2 demet kabuklu yeşil nohut
*1 soğan
*1 yemek kaşığı domates salcası
*Karabiber
*Tuz
*Yarım cay bardağı zeytin yağı
*Yarım su bardağı sıcak su(sulu seviyorsanız 1 su bardağı ekleyin)
Taze (Yeşil) Nohut Yemeği Tarifi Yapılışı Bende ilk defa yaptım ama cok guzel oldu Bir de semizotu yatağında servis ettim 2 demetten 2 kişi icin cıkıyor
1
*Oncelikle kabuklu yeşil nohutu kabuklarından ayırın ve yıkayın Tencereye kup kup soğan doğrayın ve zeytin yağında biraz kavurun
*Pembeleşince salcayı koyun ve biraz kavurduktan sonra nohutları ekleyin Baharatları da ekleyip bir dk kadar kavurun
*Sonra suyunu arzuya gore ekleyip altını kısın 15 20 dk icinde pişiyor Tabii ki yine kontrol edin
*2 demet kabuklu yeşil nohut
*1 soğan
*1 yemek kaşığı domates salcası
*Karabiber
*Tuz
*Yarım cay bardağı zeytin yağı
*Yarım su bardağı sıcak su(sulu seviyorsanız 1 su bardağı ekleyin)
Taze (Yeşil) Nohut Yemeği Tarifi Yapılışı Bende ilk defa yaptım ama cok guzel oldu Bir de semizotu yatağında servis ettim 2 demetten 2 kişi icin cıkıyor
1
*Oncelikle kabuklu yeşil nohutu kabuklarından ayırın ve yıkayın Tencereye kup kup soğan doğrayın ve zeytin yağında biraz kavurun
*Pembeleşince salcayı koyun ve biraz kavurduktan sonra nohutları ekleyin Baharatları da ekleyip bir dk kadar kavurun
*Sonra suyunu arzuya gore ekleyip altını kısın 15 20 dk icinde pişiyor Tabii ki yine kontrol edin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.