iltasyazilim
FD Üye
Taze Fasülye Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım kg taze fasülye
*2 adet domates
*1 şişe soda
*1 şişe su (Soda şişesi ile aynı miktarda)
*Tuz
*2 yemek kaşığı tereyağı
*2 yemek kaşığı zeytin yağı
*Yarım tavuk bulyon (Ben daha önceden haşladığım tavuğun suyundan kullandım)
*1 adet orta boy soğan
*1 tatlı kaşığı domates salçası
*1 tatlı kaşığı biber salçası
Taze Fasülye Tarifi Yapılışı Taze fasülyeleri ve domatesleri ben kendi ellerimle bahçeden topladım Bu mevsimde bunu yapmayı çok seviyorum tap taze kendi elinle toplayıp pişirip masaya koymanın tadı bambaşka Taze fasülyelerimizi güzelce yıkayıp diliyoruz tenceremize yağlarımızı koyup eritiyoruz Fasülyelerimizi hafif rengi değişene kadar tencerede çeviriyoruz Renkleri değiştikten sonra domates ve diğer tüm malzemeleri ekleyip su ve sodamızı da ekleyip düdüklü tenceremizi kapatıyoruz ve 15 dk orta harlı ateşte pişiriyoruz Afiyet olsun
*Yarım kg taze fasülye
*2 adet domates
*1 şişe soda
*1 şişe su (Soda şişesi ile aynı miktarda)
*Tuz
*2 yemek kaşığı tereyağı
*2 yemek kaşığı zeytin yağı
*Yarım tavuk bulyon (Ben daha önceden haşladığım tavuğun suyundan kullandım)
*1 adet orta boy soğan
*1 tatlı kaşığı domates salçası
*1 tatlı kaşığı biber salçası
Taze Fasülye Tarifi Yapılışı Taze fasülyeleri ve domatesleri ben kendi ellerimle bahçeden topladım Bu mevsimde bunu yapmayı çok seviyorum tap taze kendi elinle toplayıp pişirip masaya koymanın tadı bambaşka Taze fasülyelerimizi güzelce yıkayıp diliyoruz tenceremize yağlarımızı koyup eritiyoruz Fasülyelerimizi hafif rengi değişene kadar tencerede çeviriyoruz Renkleri değiştikten sonra domates ve diğer tüm malzemeleri ekleyip su ve sodamızı da ekleyip düdüklü tenceremizi kapatıyoruz ve 15 dk orta harlı ateşte pişiriyoruz Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.