bilgisayarci
FD Üye
Taze Fasulye Kavurması Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kg taze fasulye ( önceden haşlanmış buzluğa koyulmuş fasulye kullandım. siz taze aldıysanız biraz haşlayalım öyle kullanalım )
- 2 adet soğan
- 1 adet domates
- 3 diş sarımsak
- Tuz
- Pulbiber
- 1 çay bardağı su
Taze Fasulye Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Taze aldıysanız fasulyelerimizi ayıklayalım, kiralım, haşlayalım. ( haşlamadan kullanırsanız sert olur ).
- Tenceremize sıvı yağımızı koyalım. Soğanımızı küp küp doğrayıp kavuralım.
- Kavurulan soğanımızın içerisine sarımsağımızı doğrayalım.
- Taze fasulyemizi ekleyelim, domatesi küp küp doğrayıp koyalım.
- 1 çay bardağı suyumuzu da ekleyip pişmeye bırakalım.Afiyet olsun.
Taze Fasulye Kavurması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.