Tavuklu Sac Kavurma Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kilo tavuk göğsü
- 2 adet kuru soğan
- 3 adet biber
- 4 adet domates
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Pulbiber
- Karabiber
- Toz biber
- 1 su bardağı su
Tavuklu Sac Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuk göğsünü minik minik doğrayalım saç kavurma tavasına alıp, suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
- Suyu çekince sıvı yağ ekleyip kavurmaya başlıyoruz.
- Üzerine doğranmış kuru soğan ve biberi ekleyip, bir süre daha kavuralım.
- Salça ekleyip, en son domates, tuz ve baharatları suyunu ekleyip karıştıralım.
- Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Lavaş ile servis yapıyoruz afiyet olsun çok güzel bir yemek #.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.