Tavuklu Mantarlı Kaşarlı Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- 3 4 yemek kaşığı zeytin yağı
- 1 çay bardağı süt
- 1 kase mantar (9-10 tane)
- Yarım bardak rendelenmiş kaşar
- 1 tavuk göğsü
- Makarna (ben spagetti kullandım)
- Tuz, karabiber,kekik,nane
Tavuklu Mantarlı Kaşarlı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle suyumuzu kaynatıp makarnamızı bir tencerede haşlayalım.
- Bir tavayı ısıtalım daha sonra zeytinyağı ve tavuğu koyup yüksek ateşte ısıtalım ki tavuk suyunu salmadan çabucak harlı ateşte pişsin.
- Daha sonra mantarımızı koyup pişmesini bekleyelim.
- Baharatlarımızı ekleyip karıştıralım ve sütümüzü ekleyelim.
- Daha sonra karıştıralım makarnayı tencereden alıp ekleyelim.
- En son kaşarları ekleyip 1 2 cins çevirelim ve çabucak sıcak sıcak servis edelim ki kaşar donmasın. Afiyet olsunn. (mutlaka deneyin).
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.