Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuklu Maklube

Tavuklu Maklube
0
55

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90
maklube-tavuklu.jpg

Tavuklu Maklube Tanımı İçin Materyaller

  • 3 tane havuç
  • 5 tane patates
  • 1 tane tavuk bulyon
  • 2 kesim tavuk göğsü
  • 1 tane konserve bezelye
  • 3 tane soğan
  • 4 su bardağı pirinç
  • Tuz
  • 6 yahut 6 buçuk bardak su (pilav için)

Tavuklu Maklube Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Patates ve soğanları halka halinde doğrayıp kızartalım.
  2. Tavuk ve patates havuçları küp doğrayıp haşlayalım (tavuk haşlama suyunu atmayın).
  3. Pirinçleri yıkayalım ve kavuralım.
  4. Tencerenin en altına kızarttığınız soğanları dizin, üzerine patatesleri, konserve bezelyeyi yıkadıktan sonra patateslerin üzerine serpin .
  5. Haşladığınız tavuk havuç ve patatesleri de ekleyin.
  6. Kavurduğunuz pirinçin bir kısmını sebzelerin üzerini kapatın ve tekrar haşlanmış zerzevatları serpin ve kalan pirinçi dağıtın.
  7. En son tavuk başladığınız suya bir tane bulyon tuz ekleyip pirinçin üzerine yavaş bir biçimde dökün. (pirinci dağıtmayın)
  8. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin .
  9. Geniş bir tepsiye aksi çevirerek çıkartın yanına yoğurt ve salata ile servis edin afiyet olsun ????.
Tavuklu Maklube Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt