Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuklu Maklube (İlk Kez Yaptım Ve Muhteşem Bir Tat Oldu)

Tavuklu Maklube (İlk Kez Yaptım Ve Muhteşem Bir Tat Oldu)
0
64

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tavuklu-mekrube-ilk-kez-yaptim-ve-muhtesem-bi-tat-oldu.jpg

Tavuklu Maklube (İlk Kez Yaptım Ve Muhteşem Bir Tat Oldu) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 adet büyük boy patates
  • 1 adet soğan
  • 2 tane patlıcan
  • Tavuk göğsü
  • 1.5 çay bardağı pirinç
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı tuz

Tavuklu Maklube (İlk Kez Yaptım Ve Muhteşem Bir Tat Oldu) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. 2li satılan tavuk göğüsünün 1 tanesini kullandım ben.
  2. Küp küp doğrayalım ve haşlayalım .
  3. Patateslerimizi küp küp doğrayalım ve kızartalım .
  4. Patlıcanlarımızı uzun ince doğruyalım ve kızartalım .
  5. Artık başlayabiliriz .Tencereniz çok büyük olmasın ki daha kalın ve güzel olsun.
  6. Tencerenin tabanına soğanlarımızı halka halka doğrayalım ve dizelim.
  7. Ardından tavuklarımızı dizelim boş yer kalmayacak şekilde patatesleri dizelim.
  8. Ardından patlıcanımızı dizelim.
  9. 1. 5 çay bardağı pirinçimizi yıkayalım ve patlıcanlalarımızı kapatıncaya kadar koyalım.
  10. Tavuğu haşladığımız suyu kullanacağız 5 çay bardağı suyu ilave edelim bi kaseye 1 tatlı kaşığı köri, tuz, kara biber ile ezedim.
  11. Üzerine 2 çay bardağı tavuk suyu ilave edelim ve orta derece ateşte pişirmeye başlayalım.
  12. Tamamen suyunu çektiğine emin olunca kapatalım 1 saat dinlensin.
  13. Daha sonra tenceremizi tabağımıza ters çevirelim.
  14. 10 dk kadar bekleyelim ki kalıp gibi çıksın. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun????.
Tavuklu Maklube (İlk Kez Yaptım Ve Muhteşem Bir Tat Oldu) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt