Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuklu Keşkek

Tavuklu Keşkek
0
36

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tavuklu-keskek.jpg

Tavuklu Keşkek Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram aşurelik buğday
  • 4 adet tavuk budu
  • Su
  • Tuz
  • Karabiber
Üzeri İçin
  • Kırmızı toz biber
  • Tereyağı

Tavuklu Keşkek Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Buğdayları akşamdan ıslatalım. Sonraki gün tavukları tencereye alıp haşlayalım.
  2. Haşladığımız tavukların derilerini ve kemiklerini ayırıp didikleyelim.
  3. Buğdayları farklı bir tencereye alıp pişirelim üzerine tavuk suyunu ve tavukları ekleyip tuzunu atalım.
  4. 10 – 15 dakika birlikte pişirelim (Dilerseniz bu evreden sonra blendırdan geçirip macun haline getirebilirsiniz) ben canlı sevdiğim için bu biçimde yapıyorum.
  5. Pişen keşkeğimizi servis tabağına alalım tereyağı ve toz biberi kızdırıp üzerine dökerek servis yapalım afiyet olsun ????.
 
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt