Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuklu Erişte

Tavuklu Erişte
0
43

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tavuklu-eriste.jpg

Tavuklu Erişte Tanımı İçin Materyaller

  • 1 paket hazır erişte makarna
  • 1 bütün kemiksiz tavuk göğsü
  • Kornişon turşu
  • Mısır
  • Dereotu
  • Maydonoz
  • Sıvı yağ
  • Margarin
  • Tuz
  • Karabiber

Tavuklu Erişte Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle bir tencereye tavuk göğsünü koyup üzerini geçecek formda su ve 1 tatlı kaşığı tuz koyup orta ateşte haşlıyoruz.
  2. Farklı bir tencerede 2 yemek kaşığı margarin ve 1 yemek kaşığı sıvı yağında eriştelerimizi hafif rengi dönene kadar kavuruyoruz.
  3. Kavrulan eriştelerimize üzerini geçecek kadar kaynayan tavukların suyundan ekliyoruz ve birebir pilav yapar üzere kapağını kapatıp kısık ateşte demlenmesini bekliyoruz.
  4. Suyunu çeken eriştelerimizi derin bir kaba alıyoruz ve üzerine haşlanıp didiklediğimiz tavuklarımızı ekliyoruz.
  5. Dereotu, maydanoz, kornişon turşusunu küçük küçük doğruyoruz ve üzerine ekliyoruz.
  6. Mısır, sıvı yağ, tuz ve karabiberide ekleyip karıştırıyoruz ve böylece tuvuklu eriştemiz hazır olmuş oluyor. Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt