Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuklu Bezelye Yemeği

Tavuklu Bezelye Yemeği

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
tavuklu-bezelye-yemegi.jpg

Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kase kuşbaşı göğüs
  • Yarım kilo bezelye
  • 1 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 adet patates
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 2 su bardağı sıcak su
  • Tuz
  • Pulbiber

Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kuşbaşı tavukları tencereye alıyorum ve yarım çay bardağı suyla suyu çekene kadar pişiriyorum.
  2. Yağını ekliyorum. Küp küp doğranmış soğanları da ekleyerek pembeleşene kadar kavuruyorum.
  3. Salçaları ekliyorum. Bezelye, havuç ve patatesi de ekleyerek kavurmaya devam ediyorum.Baharatları ekliyorum.
  4. 2 su bardağı sıcak suyu da ekleyerek orta ateşte 20 dk pişiriyorum.(benim kullandığım bezelye köy bezelyesi olduğu için tohumundan kaynaklı siyah duruyor. ).
Afiyet olsun.

Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt