Tavuk etinin kanser yaptığına dahir bir takım soylentiler kulaktan kulağa geziniyor ve insanlar her zaman sağlıklı olduğunu bildiği icin kırmızı ete nazaran tercih ettikleri beyaz eti yemekten korkar oldular Peki
Tavuk etinin kanser yaptığına dahir bir takım soylentiler kulaktan kulağa geziniyor ve insanlar her zaman sağlıklı olduğunu bildiği icin kırmızı ete nazaran tercih ettikleri beyaz eti yemekten korkar oldular Peki bu soylentilerin gerceklik payı var mı? Soylendiği gibi tavuk eti kanser yapar mı?
imagestavukyemekkanseryaparmi5aea3eecb73f7
Uzmanlar, tavuk yetiştiriciliği ile ilgilenen kişilerin, tavukların bir an evvel buyumesi icin antibiyotik ilac kullanmalarının insan sağlığını tehdit ettiğini soylemekteler Daha civciv yumurtadan cıkar cıkmaz antibiyotiğe maruz bırakılıyor Antibiyotiğin bu şekilde kullanılması civcivlerin bağırsak sisteminin gelişmesini onlediğinden, enerji tuketimi de az olmaktadır Bu nedenle tavuklar daha iri olmaktadır
Tavuklar gunumuzde ışık gormeyen enteresan ortamlarda ilaclarla yetiştirilmektedir Normalde 45 gunde 115 kg olması gereken tavuklar, ilac ve kimyasallarla 25 gunde 115 kg olmaktadır Bu şekilde yetiştirilen tavukların tuketilmesi insan sağlığını olumsuz etkileyerek kanserojen etki yaratıyor Cunku tavuğun kemik gelişimi yavaşlarsa, etinin de biyolojisi bozulmakta ve tavuk eti sağlıksız olmaktadır
h 3Tavuk yemek kanser yapar mı?
Tavuk etinin kanser yaptığına dahir bir takım soylentiler kulaktan kulağa geziniyor ve insanlar her zaman sağlıklı olduğunu bildiği icin kırmızı ete nazaran tercih ettikleri beyaz eti yemekten korkar oldular Peki bu soylentilerin gerceklik payı var mı? Soylendiği gibi tavuk eti kanser yapar mı?
imagestavukyemekkanseryaparmi5aea3eecb73f7
Uzmanlar, tavuk yetiştiriciliği ile ilgilenen kişilerin, tavukların bir an evvel buyumesi icin antibiyotik ilac kullanmalarının insan sağlığını tehdit ettiğini soylemekteler Daha civciv yumurtadan cıkar cıkmaz antibiyotiğe maruz bırakılıyor Antibiyotiğin bu şekilde kullanılması civcivlerin bağırsak sisteminin gelişmesini onlediğinden, enerji tuketimi de az olmaktadır Bu nedenle tavuklar daha iri olmaktadır
Tavuklar gunumuzde ışık gormeyen enteresan ortamlarda ilaclarla yetiştirilmektedir Normalde 45 gunde 115 kg olması gereken tavuklar, ilac ve kimyasallarla 25 gunde 115 kg olmaktadır Bu şekilde yetiştirilen tavukların tuketilmesi insan sağlığını olumsuz etkileyerek kanserojen etki yaratıyor Cunku tavuğun kemik gelişimi yavaşlarsa, etinin de biyolojisi bozulmakta ve tavuk eti sağlıksız olmaktadır
h 3Tavuk yemek kanser yapar mı?