Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Tava

Tavuk Tava
0
48

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Tavuk Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 kesim tavuk bonfile
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 8-10 adet küçük patates
  • 6-7 adet arpacık soğan
  • 1 adet havuç
  • 2-3 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1/2 (yarım) yemek kaşığı biber salçası
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1 su bardağı + 1 su bardağından bir parmak eksik sıcak su

Tavuk Tava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tavaya aldığımız zeytinyağında et, artlı önlü yaklaşık 2 dakika kadar pişirilir.
  2. Etler, tavadan çıkarılır, farklı bir tabağa alınır.
  3. Aynı tavaya tereyağı eklenir, soyup doğradığımız havuç, bütün halinde eklediğimiz patates, soğan ve sarımsaklar 2-3 dakika kavrulur.
  4. Daha sonra salçalar, tuz ve karabiber eklenir, tavuklar tekrar tencereye alınır.
  5. Üzerine sıcak su ek edilip kısık ateşte 1 saat kadar pişmeye bırakılır.
  6. Suyunu büyük ölçüde çeken yemek tabağa alınır.
  7. Üzerine kıyılmış maydanoz serpilir ve servis edilir. Afiyet olsun.
Tavuk Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt