teknolojiuzmani
FD Üye

Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram tavuk göğsü
- Tuz
- Karabiber
- Toz biber
- Kimyon
- Yarım su bardağı su
- 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ
- Lavaş
Tavuk Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuk göğsünü küçük küçük doğrayıp, tencereye alıp, kısık ateşte suyunu çıkararak kendi suyunda haşlanmaya bırakıyoruz.
- Haşlanan tavuklar üzerine baharatlarımızı ek edip, güzelce karıştırıyoruz.
- Daha sonra sıvı yağ ek edip uygunca kavuruyoruz en son suyuda ek ediyoruz.
- Birbiriyle uygunca bütünleştikten sonra altını kapatıyoruz ve servise hazır (Lavaşları ben hazır aldım) Afiyet olsun.