Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Tantuni

Tavuk Tantuni
0
37

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tavuk-tantuni.jpg

Tavuk Tantuni Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram kemiksiz tavuk göğsü
  • 6-7 kaşık sıvı yağ
  • 1 su bardağı su
  • Toz biber
  • Tuz
Salatası için;
  • 2 orta uzunluk domates
  • Çeyrek bağ maydanoz
  • 1 orta uzunluk kuru soğan (isteğe bağlı)
  • Tantuni ekmeği yahut açık sac ekmeği

Tavuk Tantuni Tanımı Yapılışı


Merhabalar,
  1. Öncelikle tavuk göğsünü kuşbaşından küçük olacak halde doğrayalım.
  2. Akabinde pişireceğimiz tavaya alalım, biraz tuz ekleyip suyunu bırakıp çekene kadar pişirelim.
  3. Daha sonra biraz yağ gezdirelim ve 1 su bardağı su ekleyip haşlayalım.
  4. 1 su bardağı su ile istediğiniz kıvamda haşlandıysa suyunu çekince biraz daha yağ az tuz ve toz biber ekleyip kavuralım ve ocağı kapatalım.
  5. Somun ekmek kullanacaksınız ekmeğin ortasını açıp salatasını koyalım (ben soğansız tercih ettim) ve tavuğu ekleyip servis edebiliriz.
  6. İsterseniz açık ekmekle de yapabilirsiniz açık ekmeğe birebir formda dürüm yapabilirsiniz. Yanında turşu, şalgam yahut ayran ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun ????.
 
858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt