Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Sulu Sebze Çorbası (+6 ay)

Hoş geldin! fatih.tepe tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Tavuk Sulu Sebze Çorbası (+6 ay)
0
90

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Tavuk Sulu Sebze Çorbası (+6 ay) Tarifi İçin Malzemeler

• 1 küçük parça pırasa
  • 1 küçük parça havuç
  • 1 küçük parça kapya biber
  • 1 yemek kaşığı tel şehriye
  • 1 kalıp (Köy tavuğundan yapılmış) tavuk suyu..
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 su bardağından biraz az su

Tavuk Sulu Sebze Çorbası (+6 ay) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tüm malzemeleri tencereye alıp, kaynadıktan sonra 10 dk pişiriyoruz.
  2. Yumuşayan sebzeleri çatal ile ezip, çorba kıvamına getiriyoruz. Afiyet olsun bebişlere ????.
Tavuk Sulu Sebze Çorbası (+6 ay) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Tavuk Sulu Havuçlu Şehriye Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 2 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşığı sıvı yağ3 diş sarımsak1 tane havuçYarım su bardağı arpa şehriye4 yemek kaşığı yoğurt2 yemek kaşığı unYarım limon suyu3 su bardağı tavuk suyu4 bardak sıcak su4 dal maydanoz4 dal dere otu Üzeri için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Mantarlı Sebze Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 300 gram doğranmış mantar1 orta boy kapya biber minik doğranmış1 orta boy minik doğranmış kabak1 orta boy minik doğranmış havuç1 orta boy yemeklik doğranmış kuru soğan3 su bardağı sıcak su1 su bardağı tavuk suyu1 su bardağı süt2 yemek kaşığı krema2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Badem Sütlü Tavuk Sulu Havuç Çorbası (Tüm Diyetlere Uygun) Tanımı İçin Gereçler 3 adet havuç1 su bardağı badem sütü (ben şekersiz badem sütü kullandım)3 su bardağı tavuk suyu2 yemek kaşığı zeytinyağAvuç içi kadar dereotu1 çay kaşığı tuzSu (tavuk suyu az gelirse kıvamına nazaran su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Tavuk Sulu Şehriyeli Kurut Çorbası Tanımı İçin Malzemeler Çorba için; 1 orta uzunluk kelle soğan2 diş sarımsak lakin size ağır gelecekse 1 diş rendelenmiş sarımsak1 yarım çay bardağı tel şehriye1 tane tavuk suyu (Ama ben 5 su bardağı evvelce ayırdığım tavuk suyunu ek ettim)1 su bardağı kurut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Sebze Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 orta boy soğan1 diş sarımsak1 orta boy patates1 orta boy havuç1 yemek kaşığı dolu tereyağı1 yemek kaşığı tepeleme un1 yemek kaşığı salçaTuzKarabiberKırmızı biber1 çay bardağı et suyu5 su bardağı su (Sulu kıvam için arttırılabilir) Sebze Çorbası Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,505Konular
982,681Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt