Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Şinitzel (İçi Yumuşacık Dışı Çıtır Bir Lezzet)

Tavuk Şinitzel (İçi Yumuşacık Dışı Çıtır Bir Lezzet)
0
33

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80
tavuk-sinitzel-ici-yumusacik-disi-citir-bir-lezzet.jpg

Tavuk Şinitzel (İçi Yumuşacık Dışı Çıtır Bir Lezzet) Tanımı İçin Materyaller

  • 4-5 adet tavuk pirzola
  • Yarım bardak galeta unu
  • 2 adet yumurta
  • 1 bardak beyaz un
  • Yarım bardak süt
  • 1 şişe maden suyu
  • Karabiber
  • Toz biber
  • Sarımsak tozu
  • Köri
  • Tavuk çeşnisi (isteğe bağlı)
  • Kekik
  • Pul biber (isteğe bağlı)
  • Kızartmak için yağ
  • Tuz

Tavuk Şinitzel (İçi Yumuşacık Dışı Çıtır Bir Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavuklar evvelden jülyen doğranıp süt ve soda içerisinde 2 saat bekletilir.
  2. Beyaz unun yarısı başka bir kaba, yumurtayı farklı bir kaba, galeta unu farklı bir kaba içerisine tuz ve baharatlar atılır 3 başka kaba konulur.( 3 evre güç gelirse beyaz un ve galeta unu hepsi karıştırabilirsiniz. ).
  3. Tavuklar süzülür evvel beyaz una tek tek bulanır.
  4. Sonra çırpılmış yumurtaya bulanır.
  5. En son galeta unu, tuz ve baharatların olduğu karışıma tek tek bulanıp kızartılır.
Uzun bir evre lakin tek tek yapılırsa daha yeterli sonuç alınıyor.

Afiyet olsun….

Tavuk Şinitzel (İçi Yumuşacık Dışı Çıtır Bir Lezzet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt