Tavuk Mantar Tanımı İçin Gereçler
- 1 bütün tavuk
- 1 baş kuru soğan
- 1 paket mantar
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
- Karabiber
Tavuk Mantar Tanımı Yapılışı
- Tavuğu küçük modüllere ayırıp güzelce yıkayıp süzün.
- Tencereye tavukları alalım üzerine çok az yağ ve tuz ekleyip kapağı kapatalım yeterlice pişirelim.
- Soğanı doğrayıp tavuğun üzerine dizelim.
- Soğanın üzerine de.Doğradığınız mantarları dizelim.
- Tekrar yağ ve tuz ekleyip kapağı kapatıp orta ateşte pişirelim yemeği hiç karıştırmıyoruz.
- Pişen yemeğin üzerine çok az karabiber serpip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun #mantar #tavukyemekleri #tencereyemekleri #aksamyemegim #lezzetler #tavuk #tavukyemekleri.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.