Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Kavurma

Tavuk Kavurma
0
37

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tavuk-kavurma.jpg

Tavuk Kavurma Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kilo tavuk göğsü
  • Yarım çay bardağı sıvıyağ
  • Tuz
  • Sarımsaklı acı tozbiber

Tavuk Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Doğranmış olan tavuk modülleri tencerede haşlanır.
  2. Piştikten sonra süzülür.
  3. Un, tuz ve tozbiber ile etler özleştirilir.
  4. Kızmış olan yağda karıştırılarak orta ateştin bir üst düzeyinde kızartılır.
  5. Böylelikle içi yumuşak kurumayacak daha lezzetli hale gelecektir. Deneyeceklere afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,668Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt