Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Kapama Büryan

Tavuk Kapama Büryan

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Tavuk Kapama Büryan Tanımı İçin Malzemeler

  • 8 adet tavuk baget (Kişi sayısına nazaran arttırabilirsiniz)
  • Haşlamak için su
  • Tuz
Pilavı için;
  • 4 su bardağı pirinç
  • 2 adet kuru soğan
  • 1 çay bardağı yarım sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Tavuk Kapama Büryan Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tavukları yıkıyoruz.
  2. Tencereye su ve tavukları alıp, haşlıyoruz.
  3. Ayrı bir kapta pirinçleri yıkıyoruz.
  4. Soğanları doğruyoruz.
  5. Karabiber, tuz, kimyon, sıvı yağ koyup pirinçlerle harmanlıyoruz.
  6. Tepsinin tabanına pirinçleri yerleştiriyoruz. Üstüne tavukları diziyoruz.
  7. 180 derecede 30-35 dakika pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Tavuk Kapama Büryan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt