Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Kalamar

Tavuk Kalamar

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
tavuk-kalamar-1.jpg

Tavuk Kalamar Tarifi İçin Malzemeler

  • Hazır tavuk göğsünden üç dilim tavuk göğsü
Baharatlar
  • Karabiber, kekik, pul biber, kimyon, köri, kırmızı toz biber sarımsak (göz kararı)
Sos;
  • 1 adet yumurta
  • 1 maden suyu
  • 5-6 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 1 çay kaşığı tuz
Pişirmek için :
  • Yağ ve galeta unu

Tavuk Kalamar Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak tavuklarımızı uzun ince dilimler halinde keselim.
  2. Ardından bir kase içinde tavuklarımızı baharatla harmanlayıp baharatları yedirdikten sonra kenara koyalım.
  3. Ayrı bi kapta sosumuzu yaptıktan sonra birleştirip streçli bir şekilde buzdolabına kaldırıyoruz.
  4. En az yarım saat durması gerekmektedir ne kadar bekletirseniz o kadar tadı nefis olucaktır.
  5. Bekletip aldıktan sonra geriye sadece kızartması kalıyor galeta ununa tavuk dilimlerimizi bulayıp yağda kızartıyoruz. İyi kızarması önemli içi kızarmazsa güzel olmaz deneyenlere şimdiden afiyet olsun ????.
Tavuk Kalamar Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt