Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Kalamar

Tavuk Kalamar
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tavuk-kalamar.jpg

Tavuk Kalamar Tanımı İçin Materyaller

  • 850 gram tavuk bonfile
  • 5 yemek kaşığı un
  • 1 şişe maden suyu
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
  • Gereğince tuz
  • Sıvıyağ

Tavuk Kalamar Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavuk bonfileleri parmak kalınlığında doğrayalım.
  2. Bir kabın içerisine tüm malzemeyi koyup karıştırın.(sıvı yağ hariç onu kızartırken kullanacağız).
  3. Üzerine streç sinema ile kapatıp buzdolabında 2 saat dinlendirin.
  4. Vaktiniz yoksa 1 saat de kâfi olacaktır.
  5. Daha sonra ki basamakta çokça kızgın yağda tavuk kalamarı kızartın.
  6. İstek ederseniz ketçap ve mayonez ile servis yapabilirsiniz.
    Afiyet olsun ☺️????.
 
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt