Tavuk Göğüslü Supangle Tanımı İçin Gereçler
Tavuk Göğsü İçin
- 1 litre süt
- 125 gram margarin
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı şeker
- 1 tane vanilya
- 500 gram süt
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek yemek kaşığı kakao
- Yarım su bardağı şeker
- Yarım su bardağı soğuk su
- 75 gram bitter çikolata
- 1 adet yumurta
- 1 yemek kaşığı margarin
Tavuk Göğüslü Supangle Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel beyaz muhallebisini hazırlayalım 125 gram margarini tenceremize alalım 1 su bardağı unumuzu döküp un kokusu çıkasıya kadar kavuralım.
- Sütümüzü koyalım şekerimizi koyalım karıştıralım muhallebi üzere mümküne kadar karıştıralım ocaktan alıp mikser ile pürüzsüz hale gelinceye kadar çırpalım kaselerimize boşaltalım.
- Supangle için kakao, un şekeri uygun bir tencereye alalım karıştırıp süt ve yumurtasını kıralım ocağa alıp muhallebi üzere oluncaya kadar karıştıralım.
- Pişen muhallebinin içine margarin ve çikolatasını atıp ocaktan alıp güzelce karıştırıp margarin ve çikolata eridikten sonra soğuk suyumuzuda koyup karıştırmaya devam edelim pürüzsüz oluncaya kadar çırpalım. Beyaz muhallebinin üzerlerine döküp. Soğuduktan sonra buzdolabına kaldıralım.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.