Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Göğüslü Supangle

Tavuk Göğüslü Supangle
0
49

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tavuk-goguslu-supangle.jpg

Tavuk Göğüslü Supangle Tanımı İçin Gereçler


Tavuk Göğsü İçin
  • 1 litre süt
  • 125 gram margarin
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 tane vanilya
Supanglesi İçin
  • 500 gram süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek yemek kaşığı kakao
  • Yarım su bardağı şeker
  • Yarım su bardağı soğuk su
  • 75 gram bitter çikolata
  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı margarin

Tavuk Göğüslü Supangle Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Evvel beyaz muhallebisini hazırlayalım 125 gram margarini tenceremize alalım 1 su bardağı unumuzu döküp un kokusu çıkasıya kadar kavuralım.
  2. Sütümüzü koyalım şekerimizi koyalım karıştıralım muhallebi üzere mümküne kadar karıştıralım ocaktan alıp mikser ile pürüzsüz hale gelinceye kadar çırpalım kaselerimize boşaltalım.
  3. Supangle için kakao, un şekeri uygun bir tencereye alalım karıştırıp süt ve yumurtasını kıralım ocağa alıp muhallebi üzere oluncaya kadar karıştıralım.
  4. Pişen muhallebinin içine margarin ve çikolatasını atıp ocaktan alıp güzelce karıştırıp margarin ve çikolata eridikten sonra soğuk suyumuzuda koyup karıştırmaya devam edelim pürüzsüz oluncaya kadar çırpalım. Beyaz muhallebinin üzerlerine döküp. Soğuduktan sonra buzdolabına kaldıralım.
 
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt