
Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg süt
- 125 gram becel
- 1 bardak un
- 1,5 bardak toz şeker
- 1 vanilya
Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak yağımızı tencereye koyup eritelim. Daha sonra unu ek edip tel çırpıcıyla karıştırarak kısık ateşte biraz kavuralım.
- Sonra sütü ek edip yoğunlaşıncaya kadar karıştırarak pişirelim.
- En son şeker ve vanilyayı ekleyip bi taşım daha pişirelim ve ocağın altını kapatalım.
- Mikserle 10 dakika pişen tatlıyı çırpalım.
- Borcamı ıslatıp muhallebiyi dökelim.
- Soğuduktan sonra tarçın serpip servis edelim. Afiyet olsun????.