Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Göğsü

Tavuk Göğsü
0
25

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
tavuk-gogsu.jpg

Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg süt
  • 125 gram becel
  • 1 bardak un
  • 1,5 bardak toz şeker
  • 1 vanilya

Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak yağımızı tencereye koyup eritelim. Daha sonra unu ek edip tel çırpıcıyla karıştırarak kısık ateşte biraz kavuralım.
  2. Sonra sütü ek edip yoğunlaşıncaya kadar karıştırarak pişirelim.
  3. En son şeker ve vanilyayı ekleyip bi taşım daha pişirelim ve ocağın altını kapatalım.
  4. Mikserle 10 dakika pişen tatlıyı çırpalım.
  5. Borcamı ıslatıp muhallebiyi dökelim.
  6. Soğuduktan sonra tarçın serpip servis edelim. Afiyet olsun????.
Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt