
Tavuk Göğsü Yemek Tanımı İçin Materyaller
- 1 biber
- 1-2 domates
- Tavuk göğsü 1 paket
- Karabiber
- Pulbiber
- Kekik
- Tuz
- Zeytin yağı yahut olağan sıvı yağ
- Kırmızı biber olabilir varsa
- Kuru nane koyabilirsiniz
Tavuk Göğsü Yemek Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci olarak biberleri 1 dakika pişiriyoruz ve gerisinden tavuk göğsünü dilimleyip tavaya atıyoruz.
- Zeytin yağı ile pişirebilirsiniz ve tavuk göğsü ve biber pişene kadar.
- Kavuruyoruz tavada daha sonra baharatları atıp dilimlediğimiz domatesleri atıyoruz ve yarım bardak su döküp yemeği 7 dakika orta ateşte pişiriyoruz.
- Piştikten sonra limon sıkabilirsiniz ve yemeğe mantarda koyabilirsiniz olmasada olur kaşarpeyniri koyabilirsiniz isterseniz piştikten sonra ve 2 dakika dinlendirip yiyebilirsiniz.