Tavuk Fajita Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet tavuk göğsü
- 1 paket makarna
- Yarım maden suyu
- 1 çay kaşığı köri
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- Tuz
- 1 adet kapya biber
- 1 adet çarliston biber
- 1 adet soğan
- Karabiber
- Pul biber
- Tuz
- 1.5 yemek kaşığı zeytinyağı
Tavuk Fajita Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle 1 saat evvelden tavuk göğsümüzü şeritler halinde uzun uzun kesiyoruz.
- Marine gereçlerini bi kapta karıştırarak doğradığımız tavukları da marinenin içerisine ekliyoruz.
- 1 saat marineye bırakıyoruz.
- Daha sonra sebzelerimizi ve soğanlarımızı da şeritler halinde uzun uzun doğruyoruz ve baharatlarını da ekleyip kavuruyoruz.
- Daha sonra makarnamızı da haşlıyoruz ve tereyağıyla yağlıyoruz.
- En son olarak marine edilen tavuklarımızı birbirine yapışmadan bir tavada kızartıyoruz.
- Daha sonra zerzevat ve makarnamızın yanına servis ediyoruz. Afiyet olsun.