Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Fajita

Tavuk Fajita
0
40

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tavuk-fajita.jpg

Tavuk Fajita Tanımı İçin Materyaller

  • 500-600 gram tavuk göğsü
  • 3 diş sarımsak
  • 2 orta uzunluk soğan
  • Birkaç tane yeşil ve kapya biber
  • Göz kararı sıvı yağ
  • Ölçüsü isteğe bağlı olarak; kimyon, pul biber, karabiber, kekik, tuz ve benim tavada tavuklarda olmazsa olmazım köri

Tavuk Fajita Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle tavuk göğsünü temizleyelim.
  2. Akabinde jülyen doğrayıp tavamıza alalım (sosunda bekletmeye vaktim yoktu siz bir kapta birkaç saat dinlendirebilirsiniz)
  3. Üzerine üç diş sarımsağı rendeleyip baharatları ek edip (köri ocağı kapatmaya yakın eklenecek) üç dört yemek kaşığı kadar sıvı yağ ile ocağa alalım.
  4. Akabinde biber ve soğanları tekrar jülyen doğrayıp birkaç kaşık sıvı yağ ile farklı bir tavada evvel soğanları biraz soteleyip üstüne biberleri ek edip pişirelim.
  5. Son olarak pişmiş olan tavuklara zerzevat sotemizi ek edip karıştırıp iki dk sonra ocağı kapatıyoruz, afiyet olsun. ???? (tadı şahane oldu yanına herşey sarfiyat ben mis üzere bir bulgur pilavı, ayran ve turşu ile servis yaptım).
 
858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt