Tavuk Dürüm Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kg tavuk bonfile
- 3 adet kapya biber
- 5 adet yeşil biber
- 2 diş sarımsak
- Tuz
- Pulbiber
- Karabiber
- Toz kırmızı biber
- Yufka
- Salatalık turşusu
Tavuk Dürüm Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bonfileyi,kapya biberi,yeşil biberi küçük küçük doğruyoruz .
- Sarımsağımızı rendeliyoruz.
- Sac kavurma tenceremize göz kararı sıvı yağımızı ekleyip tüm gereçlerimizi içine koyup kısık ateşte pişiriyoruz.
- Arada denetim edip karıştırıyoruz.
- Tavuk sotemiz piştikten sonra yufkanızın içine biraz ekleyip, turşularımızı doğrayıp ,içine istersemiz ketçap ,mayonez sıkabilirsiniz.
- Dürüm halinde sarıp yiyoruz afiyet olsun.