Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuk Döner Ev Yapımı

Tavuk Döner Ev Yapımı
0
207

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80

Tavuk Döner Konut Üretimi Tanımı İçin Malzemeler

• 1 adet tavuk göğsü
  • 2 orta uzunluk kuru soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 kaşık yoğurt
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Pul biber, karabiber, tuz, biraz köfte baharatı ve kekik

Tavuk Döner Konut Üretimi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle tavukları ince ince kesip yıkıyoruz. Daha sonra yıkadığımız tavukları güzelce süzüyoruz.
  2. Ayrı bir tabakta soğan ve sarımsağı rendeleyip suyunu tavukların üzerine döküyoruz sonra yoğurdunu, yağını ve baharatlarını da koyup güzelce karıştırıyoruz. Pul biberi biraz fazla olsun.
  3. Streci tezgahın üzerine açıp tavukları diziyoruz ve rulo halinde sarıyoruz, kenarlarını güzelce kapatıyoruz. Ben lastik tokalarla bağladım.
  4. Bunu buzluğa atıp bırakıyoruz, buz tuttuktan sonra istediğiniz vakit çıkarıp yapabilirsiniz.
  5. Bir kaç gün kalsa tadı daha hoş olacaktır, çıkardığımız tavuk döner erimeden sertken ince ince kesiyoruz ve üzerine yağ dönüp tavada orta ateşte pişiriyoruz.
  6. Güzelce piştikten sonra ben yanına lavaşta yapıyorum, bir arada tüketiyoruz. Daha hoş oluyor isteyenler pilav üzeride kullanabilir, afiyet olsun.
Tavuk Döner Mesken Üretimi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Konut İmali Döner (Çoooook Kolay) Tanımı İçin Materyaller 1 kilo kemiksiz tavuk göğsü5 adet patates10 yaprak marul5 adet salatalık turşusu2 adet domates Kızartmak için; Sıvıyağ Sosu için; 1 yemek kaşığı domates salçasıYarım yemek kaşığı acı biber salçasıÇeyrek çay bardağı sıvı yağ (Sos...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ramazana Hazırlık Buzluk İçin Tavuk Döner Tanımı İçin Materyaller 1100 gram tavuk göğüs ve kemiksiz incik karışık kulandım1 çorba kaşığı yoğurt1 çorba kaşığı sıvı yağYarım çorba kaşığı salça2 çay kaşığı kırmızı toz biber1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı köri1 çay kaşığı pul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Tavuk Döner Tanımı İçin Materyaller 2 adet tavuk göğüs4 adet kemiksiz tavuk budu Marine sosu için 1 adet kuru soğanın suyu2 diş sarımsak rendesi1 yemek kaşığı salçaYarım çay bardağı zeytinyağı1 tatlı kaşığı tuz2 tatlı kaşığı kekikYarım tatlı kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı kimyon1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Ustasından Tavuk Döner Dürüm (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 1 paket tavuk göğsü1 paket tavuk pirzola (Kalçalı butta kullanabilir)Yarım tatlı kaşığı tereyağı1 paket lavaş2 adet domatesKıvırcık Sosu İçin 1 adet büyük uzunluk soğan2 yemek kaşığı yoğurt1 tatlı kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Konutta Pratik Tavuk Döner Tanımı İçin Gereçler 1 kg kemiksiz tavuk eti (göğüs ve but karışık kullandım)1 adet soğan suyu1 yemek kaşığı salçaYarım çay bardağı sıvı yağ3 diş sarımsak1 çay kaşığı kekik1 çay kaşığı kırmızı toz biber1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı köriTavuğu kızartmak için 2 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,500Konular
982,389Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt