Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Çorbası

Tavuk Çorbası
0
27

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90
tavuk-corbasi.jpg

Tavuk Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 2 su bardağı haşlanmış ve didilmiş tavuk göğsü
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı şehriye
  • 1 yarım çay bardağı limon suyu
  • Elinizde varsa 2 su bardağı tavuk suyu yada bir küp knorr
  • 5 su bardağı sıcak su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Nane
  • Kırmızı toz biber

Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır

Kışın vazgeçilmez çorbalarından vee yeniden kolay bir tariff.
  1. Birinci evvel şayet elinizda haşlanmış tavuk göğsü yoksa kısık ateşte yarım saat kadar haşlayıp dide bilirsiniz.Düdüklüde 10 dakikada haşlanabilir.Ben evvelden hazırlamıştım. [*]Birinci evvel tenceremize tereyağını ve unu koyup kısık ateşte unu kavuruyoruz kokusunun çıkması için. [*]Hafif pembeleşince suyumuzu ek edip unu suda çözündürüyoruz sonra. [*]Dittiğimiz tavuk göğüsünü ve şehriyeyi ek edip karıştırıyoruz. [*]Suyumuz sıcak olduğu için çabucak kaynayacaktır kısık ateşte kaynatmaya devam ediyoruz.Eğer tavuk suyu kullanacaksanız suyla birlikte ek edebilirsiniz knor da kullana bilirsiniz tercihinize bağlı. [*]Şehriyeler şişince limon suyunu ,tuzu ve karabiberi ek ediyoruz. [*]Ben üzeri için tereyağında naneyi ve toz biberi kavurup o denli ek ettim sizde dilediğiniz üzere yapabilirsiniz.
    Afiyet olsunnnn. :)).

Tavuk Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt