Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Çorbası

Tavuk Çorbası
0
41

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tavuk-corbasi-4.jpg

Tavuk Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım tavuk göğüs
  • 2 litre su (tavuğu haşlamak için)
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı tepeleme un
  • 1 çay bardağı şehriye
  • Tuz karabiber tozbiber

Tavuk Çorbası Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle göğüs etini haşlayalım.
  2. Suyunu çorbamızda kullanmak için ayıralım.
  3. Göğüs etini ince bir biçimde didelim.
  4. Tencereye sıvı yağ ve tereyağını alıp eritelim.
  5. Üzerine un ekleyip hafif kokusu çıkana kadar kavuralım.
  6. Üzerine tavuk suyunu ekleyip süratlice karıştırıp kaynamasını bekleyelim.
  7. Kaynayan çorbamızın içine şehriye ek edelim.
  8. Şehriye piştikten sonra didilmiş tavuk etini tuz ve baharatları ekleyip 5dk daha kaynatıp altını kapatalım. Sıcak olarak servis edin. Bu lezzetli tanımımı denemenizi tavsiye ederim. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.Sevgiyle kalın.
 
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt