Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Çorbası (Restoran Usülü)

Tavuk Çorbası (Restoran Usülü)
0
53

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tavuk-corbasi-restoran-usulu-9.jpg

Tavuk Çorbası (Restoran Usülü) Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet tavuk but
  • 1 adet büyük uzunluk havuç
  • 1 su bardağı arpa şehriye
  • 2 çorba kaşığı un
  • 9 su bardağı tavuk suyu
  • Tuz .karabiber
  • Pul biber, maydanoz

Tavuk Çorbası (Restoran Usülü) Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle tavuğu haşlayın ve didin, tencereye yağ koyun, şehriyeleri de koyup kavurun.
  2. Havucu ek edin kavurun, unu ek edin ve kavurun, soğuk tavuk suyunu ek edin.
  3. Kaynayana kadar karıştırarak pişirin, kaynamaya başlayınca tavukları ek edin.
  4. 10-15 dk kadar pişirin, kıvamını isteğe nazaran ayarlayabilirsiniz.
  5. Tuz karabiber ve pul biber ekleyin, isteğe nazaran üzerine maydanoz doğrayıp ek edip ocağı kapatın.
Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt