elektronikci
FD Üye
Tavuk Ciğerinden Baharatlı Arnavut Ciğeri Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket tavuk ciğeri
- 4 çorba kaşığı un
- 1.5 çay kaşığı tuz
- Kızartmak için sıvı yağ
- 1 çay kaşığı karabiber, pul biber ,kekik
Tavuk Ciğerinden Baharatlı Arnavut Ciğeri Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Ciğerlerleri ayıplayıp yıkayalım süzgece alalım.
- Dolaba kaldıralım iyice suyu süzülsün ve tezgahda bir dolap poşeti açalım.
- Üzerine unu serpelim.
- Ciğerlerin güzel her yerlerini unlayalım ben kızartma tenceresi kullanıyorum daha rahat oluyor yağımız kızınca ciğerlerin yarısı yağa bırakalım.
- Biraz açık olsun altı ciğer sulanmasın az bir kızarınca karıştırın.
- Geri kalan ciğerleri de kızartın.
- Tencerede 4 kaşık kadar yağ bırakın.
- Ciğerlerin hepsini tencereye dökelim.
- Üzerine baharatları serpelim karıştıralım.
- Servis tabağına alalım ben patates kızartım yanında deniyecek olanlara afiyet olsun baharat ve biraz yağ çok güzel lezzet veriyor.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.