
Tavuk Ciğerinden Arnavut Ciğer Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket tavuk ciğeri
- 1 su bardağı un
- Kızartmak için sıvı yağ
- Bol kekik
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- Zevkinize göre tuz
- Karabiber
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- Pul biber
Tavuk Ciğerinden Arnavut Ciğer Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Ciğerlerimizi yıkılalım.
- Daha sonra ciğerlerimi minik minik doğrayalım beyaz beyaz yağları kesip atalım.
- Tüm ciğerleri doğradıktan sonra yağımızı ocak’a koyup kızdıralım bol yağ kullanalım.
- Ciğerleri una bulayıp sonra eleyelim.
- Elenmiş ciğerleri kızgın yağa atalım bi tur karıştıralım.
- Kızardıktan sonra tabağa alalım.
- Tüm ciğerlere bu işlemi uygulayalım.
- En son kızaran ciğerlere baharatları ekleyim. Yanına sumaklı limonlu soğan söğüş ve ayran ile çok güzel gidiyor. Afiyet olsun ????.