
Tavuk Butlu Zerzevat Yemeği Tanımı İçin Gereçler
- 8 modül but
- 3 tane orta uzunluk patates
- 1 çorba kasesi bezelye
- 1 çorba kasesi mısır
- 3 tane orta uzunluk havuç
- 1 yemek kaşığı salça
- Sıvı yağ
- Su
- Tuz
- Karışık baharat
Tavuk Butlu Zerzevat Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Bismillah diyip başlayalım ????.
- Tenceremize biraz sıvı yağ alalım ve salçayı da ekleyelim.
- Küp küp doğradığımız havuç ve patatesimizi de koyalım.
- Bezelyeyi de ekledikten sonra biraz kavuralım.
- Üzerine butlarımızı dizelim. Ben 5 tane but kullandım. Kaç tane kullanacağınız size kalmış.
- Üzerine materyallerin üzerini biraz geçecek kadar su da ekleyelim.
- Tuzunu ve mısırı da ekledikten sonra ağzını kapatıp pişmesini bekleyelim.
- Orta ara denetim ederek pişirelim.
Şayet tanımlarımı beğendiyseniz yesyeni tarifler için beni takibe alabilirsiniz

Tavuk Butlu Zerzevat Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı