iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
4 adet tavuk budu
1 çorba kasığı hardal
3 adet mantar,
1 adet havuç
4 dilim kasar peyniri
1 cay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı su
HAZIRLANIŞI
Tavuk butlarının kemiklerini ayırın Butları bıçakla, ya da satırla ezerek inceltin İçlerine hardalı sürün Mantarları ortadan ikiye bölün Havucu dilimleyin Tavukların içine koyun Kasar peynirlerini de üzerlerine kapatın
Rulo biçiminde sarın Açılmaması için kürdanla tutturun Zeytinyağını tavada kızdırın Tavukları içine atıp, çevirerek kızartın Daha sonra tencereye alın tavukları kızarttığınız yağı tencereye dökün Suyu ekleyin Kısık ateşte pişirin
Tavuklar suyunu çekince tencereyi ocaktan alın
4 adet tavuk budu
1 çorba kasığı hardal
3 adet mantar,
1 adet havuç
4 dilim kasar peyniri
1 cay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı su
HAZIRLANIŞI
Tavuk butlarının kemiklerini ayırın Butları bıçakla, ya da satırla ezerek inceltin İçlerine hardalı sürün Mantarları ortadan ikiye bölün Havucu dilimleyin Tavukların içine koyun Kasar peynirlerini de üzerlerine kapatın
Rulo biçiminde sarın Açılmaması için kürdanla tutturun Zeytinyağını tavada kızdırın Tavukları içine atıp, çevirerek kızartın Daha sonra tencereye alın tavukları kızarttığınız yağı tencereye dökün Suyu ekleyin Kısık ateşte pişirin
Tavuklar suyunu çekince tencereyi ocaktan alın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.