Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavada Pamuk Gibi Mısır Ekmeği

Tavada Pamuk Gibi Mısır Ekmeği
0
97

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Tavada Pamuk Üzere Mısır Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler

• 1 su bardak ılık süt
  • 1 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 bardak mısır unu
  • Yarım bardak un
  • Tava için az sıvı yağ
  • Arzuya nazaran piştikden sonra üzerine tereyağ

Tavada Pamuk Üzere Mısır Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yumurtayı sütle çırpalım. Tuzu ,kabartma tozu ek edelim unları ek edelim çırpalım. Koyu bir kıvamı oluyor ben kapaklı tavam var onda pişirdim siz uygun bir tavada yapa bilirsiniz.
  2. Az sıvı yağ koyalım tavayı kızdıralım.
  3. Hamurumuzu kaşık yardımıyla hoş yayalım ocağa alalım.
  4. Altını kısık üzerine kapak kapatalım çok çabuk pişiyor bir tabak yahut kapakla aykırı çevirelim.
  5. Diğer yüzünde pişince üzerine isteğe nazaran tereyağ sürelim. Hepsi bu kadar deniyecek olanlara afiyet olsun.
Tavada Pamuk Üzere Mısır Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Tavada Pratik Mısır Unu Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yumurta1 su bardağı süt3-4 yemek kaşığı sıvı yağ1 paket kabartma tozu2 su bardağı mısır unu1 su bardağı un Pişirme için; Yarım çay bardağı sıvı yağ Tavada Pratik Mısır Unu Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Tavada Peynirli Mısır Ekmeği Tarifi İçin Malzemeler 1,5 su bardağı mısır unu1 adet yumurtaYarım su bardağı yoğurt1 su bardağı sıcak su4 yemek kaşığı zeytinyağ1 çay bardağı un1 çay kaşığı karbonat (limon yada sirke ile aktifleştirin)3 yemek kaşığı herhangi peynir (ben köy peyniri kullandım)Tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
15 Dakikanızı Alacak Tavada Mısır Ekmeği Tarifi İçin Malzemeler 1 klasik su bardağı ılık süt3 yemek kaşığı sıvı yağ1 adet yumurta1 klasik su bardağı + 1 klasik kahve fincanı açık mısır unu1 klasik kahve fincanı un1 paket kabartma tozu1 yemek kaşığı silme toz şeker1,5 çay kaşığı tuz 15...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Kahvaltıya Tavada (Mısır Ekmeği) Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı süt1 su bardağı mısır unu2 yemek kaşığı un1 adet yumurta3 yemek kaşığı zeytinyağı1 paket kabartma tozu1 çay kaşığı tuz1 tatlı kaşığı şeker Kahvaltıya Tavada (Mısır Ekmeği) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Mısır Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler 1 buçuk su bardağı mısır unu (ben lezzetini ve kokusunu sevdiğimden yarısını fırınlanmış yarısını olağan mısır unu kullanıyorum)Yarım su bardağı buğday unu1 yemek kaşığı yoğurt1 çay kaşığı kabartma tozu2 yemek kaşığı kadar sıvı yağTuzYoğurmak için ılık su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt