iltasyazilim
FD Üye
Tavada Nefis Pizza Tarifi İçin Malzemeler Hamur için;
*1 adet yumurta
*2 kahve fincanı yoğurt
*3 kahve fincanı un
*1 paket kabartma tozu
*1 çay kaşığı tuz
*1 çimdik şeker
Sosu için:
*1 tatlı kaşığı salça
*1 tatlı kaşığı ketçap
*1 tatlı kaşığı acı sos (istenirse biber salçası)
*1 çay kaşığı sıvı yağ
*Karabiber
*Kekik
*Pul biber
*Nane
Üzeri için;
*Yeşil biber
*Soğan
*Domates
*Siyah zeytin
*Sucuk
*Rendelenmiş kaşar
*2 adet karper peyniri
Tavada Nefis Pizza Tarifi Yapılışı EN ÖNEMLİ BAŞTA SÖYLEMEM GEREKEN ŞEY KESİNLİKLE TAVANIZIN, TENCERENİZİN YANMAZ YAPIŞMAZ BİR TAVA YADA GRANİT VEYA SERAMİK TENCERE TAVA OLMASINA DİKKAT EDİN YOKSA YAPIŞIR SONU HÜSRAN OLUR !!
Bir kapta hamurun malzemelerini hazırlayıp cıvık bir hamur elde ediyoruz Yağlanmış tavamıza hamurumuzu döküyoruz Kaşıkla veya elimizle tavamıza yayıyoruz
Yaymakta zorlanırsanız elinizi yağlayıp öyle yaymayı deneyin daha kolay olacaktır
Sonra sos için olan malzemeleri karıştırıp aynı şekilde hamurun üstüne sürüyoruz ve üzeri için olan malzemeleri sırasıyla ekledikten sonra tavanın ağzını kapatıp ocağın büyük tarafında en kısık ateşte 20 dk ya yakın pişiriyoruz
Ben karper peyniri de ekledim o da ayrı bir lezzet veriyor Ayrıca soğan ve yeşil biberi ben robottan geçirdim isteyen incecik kıyarak da ekleyebilir
Afiyet olsun
*1 adet yumurta
*2 kahve fincanı yoğurt
*3 kahve fincanı un
*1 paket kabartma tozu
*1 çay kaşığı tuz
*1 çimdik şeker
Sosu için:
*1 tatlı kaşığı salça
*1 tatlı kaşığı ketçap
*1 tatlı kaşığı acı sos (istenirse biber salçası)
*1 çay kaşığı sıvı yağ
*Karabiber
*Kekik
*Pul biber
*Nane
Üzeri için;
*Yeşil biber
*Soğan
*Domates
*Siyah zeytin
*Sucuk
*Rendelenmiş kaşar
*2 adet karper peyniri
Tavada Nefis Pizza Tarifi Yapılışı EN ÖNEMLİ BAŞTA SÖYLEMEM GEREKEN ŞEY KESİNLİKLE TAVANIZIN, TENCERENİZİN YANMAZ YAPIŞMAZ BİR TAVA YADA GRANİT VEYA SERAMİK TENCERE TAVA OLMASINA DİKKAT EDİN YOKSA YAPIŞIR SONU HÜSRAN OLUR !!
Bir kapta hamurun malzemelerini hazırlayıp cıvık bir hamur elde ediyoruz Yağlanmış tavamıza hamurumuzu döküyoruz Kaşıkla veya elimizle tavamıza yayıyoruz
Yaymakta zorlanırsanız elinizi yağlayıp öyle yaymayı deneyin daha kolay olacaktır
Sonra sos için olan malzemeleri karıştırıp aynı şekilde hamurun üstüne sürüyoruz ve üzeri için olan malzemeleri sırasıyla ekledikten sonra tavanın ağzını kapatıp ocağın büyük tarafında en kısık ateşte 20 dk ya yakın pişiriyoruz
Ben karper peyniri de ekledim o da ayrı bir lezzet veriyor Ayrıca soğan ve yeşil biberi ben robottan geçirdim isteyen incecik kıyarak da ekleyebilir
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.