elektronikci
FD Üye

Tavada Kırpık Börek Tanımı İçin Materyaller
- 3 adet yufka
- 2 adet yumurta
- Yarım su bardağı süt
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- Küçük bir kase kaşar peyniri ya da meskende olan peynirlerden.
- 4-5 kısım maydanoz
Tavada Kırpık Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yufkaları rulo haline getirip ince şeritler kesiyoruz.
- Farklı bir kaba yumurtaları,sütü sıvı yağı ve peynirleri koyup karıştırıyoruz.
- Kestiğimiz yufkaları karışımın içine koyup uygunca harmanlıyoruz.
- Yapışmaz yüzeyli bir tavayı yavaşça yağlayıp harcımızı boşaltıp yayıyoruz.
- Tavanın kapağını kapatıp kısık ateşte artlı önlü kızarana kadar pişiriyoruz.Afiyet olsun.