Tavada Bütün Tavuk Tanımı İçin Gereçler
- 1 orta uzunluk bütün tavuk
- 1 yemek kaşığı salça tuz
- 1 çay bardağı su
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- Yarım su bardağı su
Tavada Bütün Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavuğu yeterlice yıkayıp temizliyoruz derin bir tavaya alıyoruz başka bir tabakta 1 yemek kaşığı salça 1 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz ile birlikte yeterlice karıştırıyoruz.
- Sosumuzu tavuğun içine dışına her yerine düzgünce sürüyoruz tavaya tavuğun üzerine gelmeyecek biçimde yarım su bardağı su döküyoruz.
- Ağzı kapalı formda pişmeye bırakıyoruz.
- 5-10 dakikada bir çeviriyoruz uygunca yumuşayıp kızarana dek ortada bir çevirerek pişiriyoruz servis tabağına alıyoruz, afiyet olsun ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.