Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tatlı Krizleri İçin Sütsüz Bulamaç Tatlı

Tatlı Krizleri İçin Sütsüz Bulamaç Tatlı
0
33

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80
tatli-krizleri-icin-sutsuz-bulamac-tatli.jpg

Tatlı Krizleri İçin Sütsüz Bulamaç Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre su (5 su bardağı)
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • İsteğe bağlı üzerine
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı susam

Tatlı Krizleri İçin Sütsüz Bulamaç Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle un ve şekeri tencereye alıp, karıştıralım. Daha sonra üzerine suyu ek edelim ve tel çırpıcı ile güzelce topak kalmayacak biçimde karıştıralım.
  2. Tereyağını ek edip, tencereyi ocağa alalım ve orta ateşte daima karıştırarak kıvam alıncaya kadar pişirelim.
  3. Tatlı kıvam fokurdamaya başladıktan sonra 3 – 5 dakika daha bu biçimde karıştırarak pişirelim.
  4. Tatlı piştikten sonra tencereyi ocaktan alalım ve şimdi sıcakken servis edilecek kaselere paylaştıralım. Tatlı oda ısısına geldikten sonra buzdolabına kaldıralım.
  5. Bir iki saat dinlendirdikten sonra servis edebiliriz isteğe bağlı üzerine servis esnasında eritilmiş 1 tatlı kaşığı tereyağı ve bir tatlı kaşığı susamı karıştırıp üzerine gezdirebilirsiniz deneyeceklere afiyet olsun hoşçakalın.
Tatlı Krizleri İçin Sütsüz Bulamaç Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,766Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt