Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TATİL'imizden unutulmaz komik bir anı...

TATİL'imizden unutulmaz komik bir anı...
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
TATİL'imizden unutulmaz gülünç bir anı Tatilde yaşanabilecek en gülünç anlardan biri bu olsa gerektatilimizdenunutulmazkomikbirani5c561bf42cb89alt :D Big Grin :D Ara Sıra türkçenin azizliğine uğrayıp bir çok kez yanılmalar olabilir :laugh::laugh: :laugh::laugh::laugh: :laugh::laugh::laugh::laugh: Ben ve yaz aşkım sahilde yürümekteyiz, bütün güneş denizin içine batmak üzere ve o manzaranın önünde resim çekilmek istiyoruz Güneş her an batabilir ve görünüm güme gitmek üzere Çevrede de bizden diğer karakter yok O anda pat diye nerdeyse ekip elbiseyle karşıdan gelen bir yurttaş görüyoruz Hemen yanına koşuyorum ve elimdeki fotoğraf makinesini ve kız arkadaşımı göstererekAbi pardon ya, şurada bir resim çekilebilir miyiz ?diyorum Adam bir makineye, bir bana, bir kıza ve bir de sahilde batan güneşe bakıp Illaki çekilebilirsiniz, burası kamuya açık bir yerdir, sorun olmazdiyor ve yürüyüp gidiyor  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt