Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tas Kebabı (Et Yemeklerinin En Güzeli)

Tas Kebabı (Et Yemeklerinin En Güzeli)
0
35

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
tas-kebabi-et-yemeklerinin-en-guzeli.jpg

Tas Kebabı (Et Yemeklerinin En Güzeli) Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gr kuşbaşı et (dana kullandım )
  • 1 adet soğan (mor soğan kullandım)
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet defne yaprağı
  • 2 yemek kaşığı ev salçası (hazır salça ise 1 yemek kaşığı kullanmanızı tavsiye ederim)
  • Sıcak su
  • 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • Tuz, karabiber
  • 2 orta boy patates

Tas Kebabı (Et Yemeklerinin En Güzeli) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak kuşbaşı doğranmış dana eti tencereye alınır yüksek ateşte sotelenir.
  2. Ardından yemeklik doğranmış soğan ve sarımsaklar ilave edilir zeytinyağında iyice kavrulur.
  3. 2 yemek kaşığı salça ilavesi yapılarak tane karabiber yoksa toz da olur sıcak su eklenir dilerseniz defne yaprağı ilave edebilirsiniz.
  4. Kısık ateşte kaynamaya bırakın.
  5. Patatesleri küp küp doğrayın kızartın.
  6. Pişen yemeğin içine kızaran patatesleri ilave edebilir yada servis ederken etin üzerine koyabilirsiniz.
Afiyet olsun.

Tas Kebabı (Et Yemeklerinin En Güzeli) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt