
Tartolet Tarifi İçin Malzemeler
- 100 gram margarin ( oda ısısında)
- 1 adet yumurta
- Yarım çay bardağı pudra şekeri
- 1.5-2 su bardağı un (kontrollü ekleyiniz)
- Kreması için,
- Pakmaya pasta kreması pişirilen
- Muz ya da çilek
Tartolet Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle hamur malzemelerini bir kap içerisine alıp, yoğuralım.
- Daha sonra küçük bezelere ayırıp, yağlanmış muffın kalıbına yerleştirelim.
- İnce bir şekilde her yerine yayalım, ortasına çatal ile delikler açalım.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika kontrollü pişirelim.
- Pastacı kremasını üstündeki tarife göre hazırlayıp koyu bir kıvam elde edelim.
- İkisi de soğuduktan sonra sıkma torbasına alıp tartoletlerimizi dolduralım.
- Üstünü istediğimiz şekilde süsleyelim. Afiyet olsunn
.